måndag 22 november 2010

Te från Kahls

Min man överraskade mig med två påsar te från Kahls, älskar deras te! Perfekt nu till vintern/hösten när man vill ha något varmt att dricka.

Glöm inte bort att tävla:

Tävla här om ett armband designat av mig

11 kommentarer:

 1. Ja det var skönt det gick bra. Synd dock de inte skrev ut hur tjänsten skulle se ut i annonsen då hade jag inte ens sökt. Tråkigt sånt men men :(

  nej jag gillade värmen det var kanon, men fick sådan fot svett dagarna efter kändes so å fräscht, har det inte annars, synd för perfekt för frusna fötter annars

  SvaraRadera
 2. sv; i början verkade det lite små komplicerat att sätta upp den på väggen men sen när man väl fatta (vi som var lite tröga..) så var det väldigt lätt :)

  Haha, hur tigger man till sig en micro? Av släktingar eller?

  SvaraRadera
 3. Ja det hade underlättat mer. Jag vill inte jobba som förskollärare, det är ju därför jag vidare utbildat mig ju. Men gå på intervju är aldrig fel och träna sig.

  SvaraRadera
 4. Ja precis. Jobba som specialpedagog och samtidigt ingå i en grupp nej, då tror jag man tappar mkt av det man lärt sig... och handleda de man jobbar med varje dag nej det är inget jag tror på.

  hur är det med din mn btw, mår han bättre?

  SvaraRadera
 5. Hihi, ja men visst är han en söt unge <3

  SvaraRadera
 6. gott med te :)
  /neafoshoo

  SvaraRadera
 7. skönt att han mår bättre och att det går framåt. Det måste kännas bra när det går bra :)

  SvaraRadera
 8. sv; ah men då förstår jag.. kanske inte det lättaste att tigga sig en micro från nåt företag som jag först trodde att du hade gjort hehe.

  Hm,vågar inte pilla på väggtexten men det ser sån ut att det nte ska vara några problem med att ta bort det sen :)
  Kollade på deras hemsida nu och då står det såhär : Ja, det går bra att ta ner dekoren igen. Det kan förekomma rester efter klistret, men det tar du enkelt bort med t.ex t-röd eller klisterborttagningsmedel."

  SvaraRadera
 9. Mmmm, jag älskar roiboos!

  Ja, vi kom tätt. Tänk när mamma och pappa hade 4 ungar mellan 13 och 20 år....

  SvaraRadera
 10. Åhhh fint ska det vara ;)

  Närå var där och köpte kaffet och dom är väl egentligen lite av en snobbig te och kaffehandel elelr nått. men bra sortiment har dom.

  SvaraRadera
 11. Jag har bara smakat deras kaffe!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails