tisdag 26 oktober 2010

Varit till sjukhuset och universitetetIdag var vi på sjukhuset på morgonen och när vi var på väg hem så hämtade vi en bok som jag behövde från biblioteket. Annars har jag inte gjort så mycket idag faktiskt... Så jag bjuder på lite gamla "nyheter" istället.

När vi var i Wien i somras och besökte Pratern området så passade vi såklart på att åka ett varv i Riesenrad som är ett pariserhjul som byggdes 1897. Riesenrad är berömt från filmen Den tredje mannen, där Orson Welles och Joseph Cotten gjorde en åktur i detta pariserhjul. Även James Bond har åkt med Riesenrad i filmen Iskallt uppdrag från 1987 med Timothy Dalton. Man fick verkligen otroligt fin utsikt över Wien därifrån.

Efter åkturen i pariserhjulet så gick vi och såg Vampiers of Vienna i 5d. Var faktiskt riktigt roligt. Stog ett gäng tjejer framför oss som gallskrek varje gång golvet "ramlade", det stänkte "blod" eller "sprang råttor" runt benen på publiken. Så läskigt var det kanske inte, men ganska underhållande.=)

8 kommentarer:

 1. sv; tack så mycket :)
  allt bra?
  ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 2. nää det är ju inte det! :D sjuk gott!

  aha okej, hur går det för din man? fått reda på nå mer då?
  O vad är det för bok? :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! wien vill jag också besöka :D

  SvaraRadera
 4. 5d... har jag inte hört talas om :(

  SvaraRadera
 5. sv; tack snälla!
  jo det är superbra med mej :)
  ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. det låter shorts :p
  /neafoshoo

  SvaraRadera
 7. Dagens blogg är utsedd, titta in om det var du som vann, om inte passa på att gratta vinnare, en till chans kommer imorgon (även dom som har vunnit kan vara med igen)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Du borde ha med det på din 101... lista :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails