tisdag 9 mars 2010

Hemma och dags för en sen lunch


Nu är jag hemma efter seminarie och lite ärenden. Lyckades ta mig upp och komma i tid imorse men trött var jag.. är jag.. Nu ska jag iallafall ta och äta lite lunch och sen måste jag plugga lite. Funderar även på att kanske skicka efter ett par skor som jag spanat på ett tag...


Glöm inte bort att tävla:

Tävla om en namntag med kedja här.

Tävla om en bok med tips om hur du får vacker hud här.

7 kommentarer:

 1. Tack för det, fina du :) Man får ju passa på med lite färg nu när våren är på ingång! Att solen skiner är helt fantastiskt :) Jag älskar det!

  Hoppas allt är bra med dig ♥

  SvaraRadera
 2. Absolut är det. men även och få köra rheab för knäet på rätt sätt hos Anders känns perfekt och som belöning ha ögongodis, finns många fina idrottskillar där..... :P

  SvaraRadera
 3. Tack så hemskt mycket! Ja, visst blir man det! Likaså solsken :) Kram!

  SvaraRadera
 4. oh skönt du slapp gå upp tidigt imorgon.

  SvaraRadera
 5. Ja, det känns mycket skönt. Gick rätt lätt och skriva de bitarna jag gjort. Man lär väl som vanligt ha svårt och hålla rätt antal sidor.

  SvaraRadera
 6. Skönt när man slipper det. vi är med "lediga" imorgon. Hoppas hinna skriva klart resten då,. så kan man finslipa sen bara. Skönt och vara klar i tid.

  SvaraRadera
 7. sv: Jo tack och lov fick jag laga en tand idag, har tre gånger kvar *urk* Längtar verkligen till det är över men samtidigt känns det skönt att det äntligen blir gjort.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails