fredag 29 januari 2010

Ni har väl inte missat?Ni har väl inte missat att vara med i tävlingen om Avanna linnet? Har ni inte varit med än så se till att vara det nu.=) Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.

11 kommentarer:

 1. Jag köpte nog allt mellan himmel och jord, haha. Men det var ett par leggings, två långa linnen och en randig tröja. Den där vita med blåa ränder från H&M. Lyckades få den när det fanns en kvar i min storlek, haha. Älskar färgen på den :) Hårinpackning, borste, ansiktsmasker och lite annat sånt där :)

  Nej, det är ju väldigt skönt att inte ligga efter. Jag sket i en mattekurs på gymnasiet som jag tentade av istället, men det var jobbigt att ha det i huvudet att det skulle fixas innan studenten :P

  SvaraRadera
 2. Hejsan. Ja jag ska ha kalas. Jag har fyllt år men har det alltid sista helgen i januari. Skoj med ny data :)

  SvaraRadera
 3. okej trevligt =) jag har varit på stan och nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällens äventyr, men vad det blir för äventyr kommer jag berätta i nästa inlägg jag kommer uppdatera lite senare =)

  SvaraRadera
 4. Svar: Tack:) Jag är inte så bra på att sy jag heller men det gick iaf;P

  /E

  SvaraRadera
 5. Nä vi blir ett par stycken. Bara den närmsta släkten såsom familjerna. Vi ska bara äta lite tårta o kakor. Har öppet hus för ingen kunde komma samma tid:P

  SvaraRadera
 6. Ja visst e det. Fast nu när jag inte kan gå så e det rätt skönt att alla inte kommer samtidigt. Men sambon får fixa o dona till mig :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Ja tyvärr, och jag har lika mycket tur som vanligt när det gäller jobbletandet :( du kan läsa om det i mitt senaste inlägg.

  SvaraRadera
 8. Yes yes =)

  Nu har jag gjort ett inlägg om vad det är som ska ske ikväll så läs där så får du se vad det bli för äventyr =)

  SvaraRadera
 9. Hahaha VA?? Om inte jag pluggade hemma som jag gör skulle jag falla rakt igenom precis varenda ämne, haha :) Men vadå gjorde ni allt under lektionerna då?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails