måndag 21 december 2009

En av julklapparna till min man


Have the Coolest Feet on the Street with Happy Socks!

Nu har jag varit och hämtat ett paket med färgglada strumpor till min man, han önskade sig nämligen sådan i julklapp. Självklart köpte jag ett par av friendsstrumporna som stöder organisationen Friends som arbetar mot mobbning. Han ska självklart få mer än bara strumpor i julklapp men det andra har jag redan köpt. När jag skulle hämta paketet satt det ett stort anslag på dörren om att postens dator var trasig och att det inte gick att hämta paket som de satt upp igår. Som tur var gick det hämta paket idag trots att datorn strulade. Hade blivit riktigt sur om det inte gått att hämta paketet, vill ju gärna kunna ge honom julklappen på julafton.

10 kommentarer:

 1. Svar: Matbutik :) Iaf nu över jul / nyår :)

  SvaraRadera
 2. Finaste hade ett par sådana strumpor som han älskade, men tyvärr försvann dom. Kanske borde klicka hem ett par till honom, hehe :)

  Tack så mycket för det! Himla snällt av dig :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Ohh, pretty! I would love to get socks that awesome.

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att du kunde hämta paketet.

  Sv. Ja, det är bra att ha en syrra som kan sticka =)

  SvaraRadera
 5. Hejsan tjejen. Jag har köpt en röd klänning som du hittar några inlägg ner i min blogg. Hos eliteladies.se :) Och den kom med posten idag :P Hoppas att du haft en bra dag. Har precis kommit hem från dagen bestyr. Kram

  SvaraRadera
 6. Ja, äntligen jag fick åak till mianföräldrar för få 50cm snö =) så där har jag rullat runt idag haha

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails