torsdag 8 oktober 2009

Snart läggdags men först...


Desperat Housewives

Självklart blev det lite shoppat hos NELLY.COM
ikväll.=) Sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket och nu ska jag snart lägga mig för jag har en fruktansvärd huvudvärk men innan jag lägger mig tänkte jag kika på ett avsnitt av Desperate Housewives.

12 kommentarer:

 1. Visa vad du beställde ? :D

  SvaraRadera
 2. Sv; vad roligt att du fått grejerna. Hoppas att det kommer till användning. Kom igåg att använda eyeprimen under ögonskuggorna, så lockar det fram pigmenten, och skuggorna sitter kvar betydligt längre. :)

  Kaknästornet var jag nog inte upp i. Tror inte att jag hade pengar på mig just då. Eller så var jag inte intreserad? Slottet däremot tyckte jag var väldigt intressant. :) Även om jag inte varit speciellt intresserad av kungarna genom tiderna. Men det var ändå roligt att stå där och få höra om vad forna kungarna gjort i de rummen. Lite svensk historia på ett intresantare sätt än att läsa det i böcker. :) Så jag tycker att du ska ta dig en guidat tur någon gång. Jag var visserligen bara nyss fyllda 14 när jag var dit, så om du vill ta råd av en 14 årig Lotta, så ta en titt. ;) Har en vän som tyckte det var så bra att han har gått på 2 guidade turer under..jag tror det är bara detta år? Själv skulle jag nog vela fara igen någon gång.
  Vet inte riktigt vad det blir att göra. Min sambos syster och hennes sambo bor i sthlm, så vi ska bo där under några dagar. Svärmor trodde att vi lär komma få ett fullspäckat schema med saker att göra. ;) Så vi får se. Överlämnar det till dem som kan stället. :) Om inte annat vore det bara roligt att kunan säga att man har varit där mer än en gång i sitt liv. ;)

  SvaraRadera
 3. haha ja de ä underhållande :D
  haha smart chef hihi! attans då, mindre kul att operera :/ ja nu är ju jag världens segaste på at svara här men i jag har städat o tvättat de sista dagarna..slött! härligt med lite shopping ;) kram

  SvaraRadera
 4. ja, de bästa är ju att den har färgpigment i oå..den är från Revlon o heter nutri color,ska skriva ett inlägg om den:) asså, biolage kan ja inte använda alls..tycker inte de händer nåt med håret..ja är prtig måste känna resultat haha! men sun repair är ju alltid jäkligt bra!:)

  SvaraRadera
 5. Oh jag gick med hos specialister nrä jag var yngre...allt för en barntandläkare var oproffsig... jag hade pajat framtandne i en gunga så dne skulle ut..å jag 6år hade bestämt mig för jag skulle dra ut den, då fjamsar hon är du säker....när hon 15min sen ville då ville inte jag...jag satt där en hel dag! Sen vägra jag öppna munnen så de fick skicka mig för bli sövd och sedan lustgad när jag blev äldre.... för 2år sedan kom jag till en kanon som jag förklar ajg är livrädd...så de var jätte snälla och förklara hit och dit.... när jag var där andra gången så sa jag vet du att du botat min tandläkarskräck?! 20år tog det...

  Matchen var okej, tyvärr förlorade dom :(

  SvaraRadera
 6. jag tävlade både dressyr och hoppning men hoppning är mer min grej :P hehe usch då lät inge vidare :( hur är de idag då??

  SvaraRadera
 7. *svar* Å vad bra att det äntligen kom fram :) Hoppas du har mkt nytta av det nu. kram kram

  SvaraRadera
 8. Du får ha en bra fredag söta du :)

  och jag har mailat Daniel ang. tävlingen du vann. Det kan ta någon vecka pga logistik m.m. :) så dina produkter kommer hem

  SvaraRadera
 9. Sv;
  Perfekt. :) Efter att ha börjat använda eyeprimer, så förstår man vad man saknat. ;)  Hur ser din fredag ut? :)

  SvaraRadera
 10. hehe tackar :) ja det händer lite mer i hoppningen.. haha :) fart och fläkt.. och ingen som bedömmer hur jag rider.. de gillar jag :P

  med mig är det bra nu när jag fått i mig mat :) blir lite skakis av medicinen om jag missar maten.. bra att de känns bättre iaf :)

  SvaraRadera
 11. ja jag fick bot på mitt när jag skulle lag hål....så då fick jag dit ett par omgångar.... jag hade fan ont i huvudet och magen i en hel vecka innan jag skulle gå dit1 :( så det är skönt man botat det, visst det är inte så kul å gå dit men ja man gör det så är det gjort sen.

  Ja, vi hade en jätte trevlig dag! någon plan för helgen?

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails