fredag 29 maj 2009

Guldfynd V/S Guldkedjespecialisten

Så här gick det när vi köpte våra förlovningsringar på Guldfynd.


Jag och min man har klassiska Schalin ringar i rött guld. Gick in på Guldfynd för att köpa förlovningsringarna. Vi tänkte att det är en stor kedja och man känner till butiken så det känns ju tryggt, trodde vi! Blev verkligen super besvikna på servicen och bemötandet där.

Provringarna de hade där var jättedåliga. Inte alls samma bredd som den riktiga ringen skulle vara så det var svårt att prova ut storleken, hon höll på stava min mans namn fel, ville ta mer betalt än vad som stod på prislappen, hade inga exempel på gravyren som man kunde få se och när ringarna väl kom var min mans ring i fel storlek och de vägrade byta ringen gick endast med på att ändra storleken på den, vilket skulle ta tre veckor dvs. vi skulle inte hinna få ringarna till planerat förlovningsdatum och dessutom ville de ha betalt ca 1000 kronor för det, trots att de var de som gjort fel.


Vi tog våra ringar och gick till Guldkedjespecialisten i Gallerian och pratade med dem. De fixade till ringarna för 180:-, vi lämnade in dem på tisdag och de var klara på fredag. Bra och trevlig service! Behöver jag tala om att jag köpte min vigselring där istället för på Guldfynd?

Om ni gillar min blogg får ni gärna gå in här och rösta på mig (nr 7). Tack på förhand sötnosar!

6 kommentarer:

 1. sv; usch då .. plugg låter inget vidare .. :/ ;P .. hehe :) .. Ikväll ska jag hem till en kille o kika på lite film och mysa :) Sen imorgon blir det tjtjfest för hela slanten! :) Kram

  SvaraRadera
 2. sv; tack så mycket! :) rider du också?

  SvaraRadera
 3. sv; jaha okej vad roligt! :) varför slutade du?
  Jag började rida när jag var jätte liten :) mamma hade häst och red osv.
  Så fick jag min egna häst när jag fyllde 12, sålde honom när jag var 14 och köpte den jag har nu, som jag har haft i 4 år :)

  SvaraRadera
 4. sv; jaha okej, vad tråkigt :(

  SvaraRadera
 5. sv; att du inte fixar någon medryttarhäst eller något då? :o
  vart i sthlm bor du?

  vi har tävlat i hoppning förut, men det har hänt en massa saker så det har inte blivit av på senaste tiden. Men nu håller vi på att träna upp oss och vi satsar på en hopptävling i september :)

  SvaraRadera
 6. lycka till me tentapluggandet =)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails